Hva kan du oppnå hos Fjellugla Kompetanse?

Hvis du har lyst til å lære mer om fotografering eller fugletitting, så ta kontakt. Eller kanskje nabolaget ønsker å bygge kompostbinge eller arrangere naboyoga?

Hvis du trenger sertifikat på at du har gjennomført og bestått praktisk og teoretisk opplæring i Varme Arbeider, dvs bruk av utstyr som kan frembringe varme eller gnister, så kan du bli med på kurs hos oss!

Bedriftene trenger ikke ta ansatte ut av produksjon i flere dager for å reise og overnatte i storbyen for å skaffe seg nødvendige sertifikater og kompetansebevis.

Ønsker du deg dokumentasjon på at du virkelig kan det faget du har jobbet med «nesten hele livet» eller du i ung alder vil sikre deg den jobben du har lyst på? Ja, da hjelper vi deg med teoridelen til fagbrevet og bistår deg til du er i mål!

I mange fag kan du bygge på med Mesterutdanning. Med det gjør du deg enda mere attraktiv innenfor faget ditt, samtidig som du bygger nødvendig grunnlag for å realisere drømmen om å kunne starte din egen lille virksomhet! Vi hjelper deg på veien.

Ønsker du deg høgskoleutdanning så trenger du ikke reise langt av gårde. Vi bringer Høgskulen for Grøn Utvikling hit til deg! Vi vil styrke distriktene, bygdene og grendene ved å legge til rette for utdanninger med fokus på nytenking, muligheter og miljøgevinster basert på lokale resurser.

Eller – kom innom og slå av en prat om tanker, ideer og muligheter!

Kursområder

Høgskole

Fjellugla Kompetanse AS har et tett og nært samarbeid både nasjonalt og i internasjonale prosjekter med Høgskulen for Grøn Utvikling (HGUt), lokalisert i Bryne på Jæren.

Les mer om høgskoleutdanning

Mesterbrev

I samarbeid med Norges Mesterakademi AS, tilbyr Fjellugla Kompetanse opplæring som kvalifiserer til å søke om Mesterbrev i alle fagene under ordningen, med unntak av faggruppen Bilfag.

Les mer om Mesterbrev

Fag- og svennebrev

Vi gjennomfører eksamensforberedende kurs i teoridelen til fag- eller svennebrev i forskjellige fag.

Les mer om fag- og svennebrev

Sertifikat og kompetansebevis

Innen mange arbeidsområder kreves det at utøver skal ha gjennomgått dokumentert eller sertifisert opplæring. Eksempler er varme arbeider, bruk av truck, personløfter eller anleggsmaskin.

Les mer om kompetansebevis

Annen utdanning

Vi gjennomfører rammegitte kurs og utdanninger av alle slag, og vi utvikler, tilpasser og gjennomfører kurs som dere etterspør.

Les mer om våre tilbud

Våre samarbeidspartnere

Iceland Liechtenstein Norway Grants
Ministry of Culture National Heritage and Sport of the Republic of Poland
Høgskulen for Grøn Utvikling
Mesterakademiet
Akademisk Studieforbund
Brannvernforeningen
Fagrådet for Våtrom